Ce raspunsuri am primit

 

Am trimis invitatia de inscriere in AASPR iar raspunsurile primite au fost de toate genurile. Majoriatea ne-au bucurat, dar au fost si cazuri in care feed-backurile ne-au dezamagit putin. Dar in conditiile in care la momentul acela inca nu existam nicaieri in online, am inteles reticenta unora. Mai mult, ne-au ajutat chiar sa imbunatatim unele lucruri.

Iata cateva dintre raspunsurile primite, cu bune si cu rele:

“Multumesc foarte mult pentru invitatie. A fost intr-adevar o surpriza placuta sa constat ca, in sfarsit, cineva a pus in practica ceva ce eu imi doream foarte mult.
Iti trimit atasat formularul completat si semnat de mine, impreuna cu speranta ca vom reusi impreuna sa aducem statutul de Asistenta/Secretara la adevarata lui valoare.” (Cristina)

“ Iti multumesc pentru Invitatie, ma bucur sa aflu de existenta acestei Asociatii, de care cred ca aveam nevoie noi toate, cele care se regasesc si sunt pasionate efectiv de aceasta ramura profesionala.” (Anca Ruxandra)

“Dar in ce fel de situatie crezi tu ca este pus un om cand primeste acelasi mail de 3-4 ori??? Si mai ales, de unde ai tu mailul meu??? Si de ce ma inviti pe mine in asociatia asta???? Ce te face pe tine sa crezi k vreau sa ajung secretara profesionista????” (Corina)

“Multumesc foarte mult …

Mi-ati inseninat ziua…

Sunt onorata si bucuroasa pentru ca pot fi parte integranta a acestei asociatii.In cel mai scurt timp voi completa si trimite formularul de inscriere si astept cu nerabdare sa va cunosc .” (Adriana)

“Din pacate oferta dumneavoastra suna a sarlatanie si nu cred ca o persoana cu un IQ mediu poate sa ia in calcul inscrierea in asociatia dumneavoastra.” Raluca

Una peste alta, la finalul lunii mai, am numarat 25 membre inscrise al caror entuziasm ne-a bucurat si ne-a motivat pozitiv.

 

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: