AASPR – proiectele lunii iunie

 

Este deja vara si multi dintre noi sunt cu gandul la plaja, concedii sau macar week-end-uri. Totusi, asa cum v-am promis va prezentam proiectele pentru luna in curs, in asa fel incat orice sugestie sa poata veni inainte si nu dupa.

Dupa cum veti vedea, datorita faptului ca multe membre sunt in acest moment fara loc de munca, ne-am propus sa ne concentram in special pe sprijinirea acestora, prin consiliere personalizata privind prezentarea la interviu, CV, post-interviu etc., dar si prin stabilirea unor parteneriate cu companii care acum mai fac angajari.

De asemenea, daca in companiile unde acum lucrati se fac angajari pe astfel de pozitii, nu uitati sa trimiteti cererea si la noi. Sunt foarte multe asistente fara job in momentul de fata, unele cazuri destul de urgente si e pacat sa nu ne ajutam.

Celelalte activitati (de inceput de vara) le gasiti aici.

Nu uitati ca orice idee sau sugestie este binevenita!

 

Reclame

3 răspunsuri to “AASPR – proiectele lunii iunie”

 1. Daniela Says:

  Eu imi doresc sa ma inscriu in AASPR dar nu inainte de a va face un sediu si a-mi comunica adresa. Si eu fac parte din randul celor fara job si ceea ce ati scris mai sus este foarte util.

  • echipa AASPR Says:

   Daniela, cred ca iti dai seama ca inainte de oricine, noi ne dorim un sediu cel mai mult. Doar ca fiind vorba de o asociatie si situatia capitalului banesc fiind alta decat in cazul companiilor private, problema sediului poate fi rezolvata prin intermediul Primariei. Din pacate, lucrurile nu se misca atat de rapid precum am vrea noi.

 2. anka Says:

  Pe mine personal m-ar interesa sa stiu cine mai aplica, in ziua de astazi, pe post de secretara.
  In alta ordine de idei, mi-ar place sa stiu ce s-ar putea face pentru a se desfiinta confuzia cultivata de catre angajatori, care isi denumesc joburile cat mai pompos, dar cand intrebi de taskuri, afli ca de fapt nu esti „asistent manager’, nu esti „office manager”, ci secretara sau receptionista pentru o companie intreaga.
  De ce s-a ajuns aici? Sa discutam despre conotatii si diferente, pornind de la abordare, taskuri si salarii diferentiate? De la gradul de pregatire si de abilitati?
  Nu oricine poate face acest gen de joburi, ceea ce in Romania este total ignorat ….
  Eu personal am inceput ca „secretar steno-dactilograf”, am facut o scoala de secretariat limbi straine (in Germania, doi ani), apoi curs de asistent manager etc. etc. etc. Deci gasesc frustranta aceasta ignoranta din partea angajatorilor romani…. e mult de comentat.


Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: