3. Formular de înscriere

Daca doresti sa te alaturi asociatiei noastre, te rugam sa completezi formularul de mai jos si sa il trimiti pe adresa aaspr_romania@yahoo.com

Te asteptam cu mare drag!

>

>> formular de inscriere AASPR <<

>

5 răspunsuri to “3. Formular de înscriere”

  1. Beatrice Says:

    vroiam sa va felicit pentru aceasta asociatie. Intr-o lume in care numai asa zisele posturi importante au asociatii e bine ca in sfarsit cineva s-a gandit si la noi. La inceput am fost uimita in special pentru ca nu stiam de unde aveti adresa mea de mail. Am vazut aici cateva povestiri interesante. Am sa va trimit si eu cateva pentru a impartasi si altora din experienta mea, in special ca sa stiti unde sa nu va duceti la interviu. In acest moment imi caut un job si am fost la interviu la mai multe firme. La cateva din ele am avut chiar surprize neplacute pentru ca sub denumirea postului de assistent manager multi asteapta si alte lucruri neprofesionale (adica intime). In aceasta nota va sfatuiesc sa nu va angajati pe acest post (sau cel putin daca o faceti sa fiti foarte atente) cand va duceti la firma Spiri Com. Am si prietene care cunosc detalii despre ce se intampla in anumite firme pe acest post. Sper ca v-am dat o informatie relevanta azi. Voi reveni cu detalii daca doriti despre acest job dar din alte firme. Inca o data va felicit si sa auzim de bine.

  2. Soangher Says:

    Buna ziua,

    Doresc sa primesc detalii despre inscriere.

  3. Victoria Dirvaru Says:

    Dragele mele,
    M-am pregatit sa completez formularul cand, spre surprinderea mea, am observat o deficientza „secretariceasca”. Imi cereti varsta, dar si CNP-ul ?!? Pai, nu rezulta de acolo varsta. Sa cred ca-mi solicitatzi CNP-ul pentru a-mi completa Formularul 2%?
    Cand veti modifica formularul de inscriere, voi completa adeziunea. Sunt de acord si cu taxa de 50 lei.
    Altfel, toata simpatia mea
    Victoria,

    • echipa AASPR Says:

      Draga Victoria,

      Datele din formularul de inscriere ne sunt necesare pentru a completa o baza de date cu toate membrele asociatiei. Iti multumim pentru interesul acordat asociatiei si te asteptam in grupul nostru!

  4. Daniela Says:

    as dori sa ma inscriu in Asociatia voastra. Am citit toate comentariile (desi, nu sunt prea multe) si e interesant ca exista asa ceva si la noi in tara. astept raspuns
    Banuiesc ca ati fost in vacanta?
    deoarece din iunie nu s-a mai postat nimic.


Lasă un comentariu